03/jul
Gamleby Kulturhus
Published in post

Målningsretreat ”Större än jag själv”

Välkomna till en fin dagsretreat i Gamleby Kulturhus en lördag i juli.

Vi målar tillsammans, men i tystnad och med musik. I ensamhet, men tillsammans. Upplever det som är större än oss själva. Det vi kan ana finns inom o utanför oss men inte kan sätta fingret på.

Mitt på dagen delar vi en vegetariskt ekologisk lunch med råvaror från Kulturhusets trädgård och sen finns eftermiddgsfika.

Man behöver inte kunna måla överhuvudtaget men gärna ha ett intresse för, eller vara nyfiken på att uttrycka sig i bild på ett naturligt sätt o i en tillåtande miljö.

gk_affisch_malningsretreat_2017juli

Jag som leder heter Taruna och är konstnär. Jag bor på Fårö men besöker min dotter Sunniva och Gamlebytrakten i sommar.

Kostnaden för dagen är 300kr per person vilket inkluderar lunch/fika och material.

Anmälan är bindande och vi ber er betala i förskott via Swish till 073 77 69 733 eller bankinsättning till Nordea 3057 21 84190 eller kontant till ngn av värdarna. Du får tillbaka pengarna om det blir för få anmälda.

Anmäl dig redan idag direkt till Taruna på tel 073 77 69 733 eller via facebook till ngn av värdarna Sunniva eller Jörgen.

Varmt välkomna!

Gamleby Kulturhus